Kataloog

Hyalogy UV Intense protector SPF 50

UV-kiirgus rõhutab vananemise märke nahas, aitab kaasa tumedate laikude ja kortsude tekkele ning võib põhjustada nahavähki. Terve ja noore naha säilitamiseks tuleb nahka UV-kiirguse kahjuliku mõju eest kaitsta nii suvel kui ka talvel. Kerge ja õhuke kreem imendub kiiresti ja tagab täieliku kaitse UVA- ja UVB –kiirguse ning välisõhu kahjulike mõjude eest. Tõhusalt niisutavad ja nahka elavdavad koostisosad normaliseerivad naha taastusprotsesse ja kaitsevad nahka oksüdantide mõju eest. Kreem aitab kaasa nahatooni ühtlustumisele ja hoiab ära pigmentilaikude tekke. Kreem rahustab nahka ja omab põletikuvastast toimet. Soovitatav kasutada kõikidel nahatüüpidel. Ei põhjusta rasunäärmete ummistumist.

Kategooriad: ,
Pakend: Profipakend ja jaemüügipakend 30 g
Tootekood: Profitoode ja müügitoode 291567
WATER, MINERAL OIL, GLYCERIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TITANIUM DIOXIDE, BUTYLENE GLYCOL, ISOTRIDECYL ISONONANOATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, PENTYLENE GLYCOL, ISOHEXADECANE, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, ROSA ROXBURGHII FRUIT EXTRACT, PRUNUS YEDOENSIS LEAF EXTRACT, CYNARA SCOLYMUS (ARTICHOKE) LEAF EXTRACT, TREMELLA FUCIFORMIS POLYSACCHARIDE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, HYDROLYZED EGG SHELL MEMBRANE, HYDROLYZED CONCHIOLIN PROTEIN, CALCIUM CHLORIDE, POTASSIUM CHLORIDE, MAGNESIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE, TAURINE, LYSINE HCL, GLUTAMIC ACID, GLYCINE, LEUCINE, HISTIDINE HCL, SERINE, VALINE, SODIUM ASPARTATE, THREONINE, ALANINE, ISOLEUCINE, ALLANTOIN, PHENYLALANINE, ARGININE, PROLINE, TYROSINE, DISODIUM INOSINATE, DISODIUM GUANYLATE, ACRYLATES COPOLYMER, STEARIC ACID, ALUMINUM HYDROXIDE, BEHENYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-10 ISOSTEARATE, SORBITAN STEARATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, HYDROGENATED LECITHIN, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE STEAROXY ETHER, POLYGLYCERYL-6 OCTASTEARATE, GLYCERYL BEHENATE, SQUALANE, SODIUM METHYL STEAROYL TAURATE, ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, BHT
Puhtale nahale kantakse esmalt tavaliselt kasutatav hoolduskreem. Kui hoolduskreem on täielikult nahka imendunud, kantakse nahale väga õhuke kiht Hyalogy–päikesekaitsekreemi. Võib kasutada nii näo- kui ka kehakreemina. Peale ujumist tuleb nahale kanda uus kiht kreemi.
Sobib kõikidele nahatüüpidele ja igale vanusele.
Individuaalne talumatus koostisainete suhtes.