Kataloog

Biopure for Professional PL100 Essence

Platsenta olulisemad koostisosad on kasvufaktorid, aminohapped, glükoosamiinglükaanid (GAG) ja proteiinid. Seerumit valmistatakse sea platsentast, mis transpordib lootele kõik eluks vajalikud toitained. Samu toitaineid tarbivad ka inimrakud. Naha ja sidekoe kasvutegurid saavad toitained naha rakumembraanis paiknevate retseptorite kaudu. Rakkude jagunemine aktiveerub, epidermis tugevneb ja prokollageeni süntees intensiivistub. Prokollageen loob küpsedes uut koemassi ja kergitab näo kudesid. Aminohapped, vitamiinid ja mikroelemendid niisutavad nahka ja toimivad rakkude ehitusmaterjalina. Platsentaseerum teeb naha värvuse säravamaks, kuna koorib maha sarvestunud nahakihi. Seerum tõstab lokaalselt naha vastupanuvõimet, vähendab põletikke, ahendab poore ja hoiab ära põletikejärgsed pigmendimuudatused ja armide tekke. Platsentaseerum on puhas ja hormoonivaba hooldusaine. Seerumi koostis sarnaneb naha rakkude koostisele. Seerumi kontsentratsioon ja koostisained on valitud selliselt, et naha seerumisõltuvuse teke on välistatud. Seerumil puudub ka igasugune süsteemne mõju organismile. Seetõttu ei ole platsenta seerumi kasutamisel mingeid ealisi ega muid piiranguid. Seerumi hooldav mõju on veelgi intensiivsem, kui seda kasutatakse ultraheli või ionoforeeshoolduse käigus.

Kategooriad: ,
Pakend: Profipakend, jaemüügipakend 15 ml
Tootekood: Profitoode, müügitoode 291574
WATER, BUTYLENE GLYCOL, BETAINE, PLACENTAL PROTEIN, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, CALCIUM ACETATE, MAGNESIUM ACETATE, CALCIUM CHLORIDE, MAGNESIUM CHLORIDE, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL
Kasutada professionaalses hoolduses. Järgige protseduuri protokolli.
Sobib väga kuivale, õhukesele, atoonilisele, allergilisele ja väga tundlikule nahale. Samuti kellel ilmneb rohkesti pigmendilaike või aknejärgset pigmentatsiooni. Sobib igale vanusele.
Individuaalne talumatus koostisainete suhtes.