Kataloog

Hyalogy P-effect Essence

P-effect essence on high tech – toode. Patenteeritud madala molekulmassiga ioniseeritud hüaluroonhape on selle seerumi keskmes. See tungib läbi basaalmembraani ja tekitab sügavates nahakihtides niiskusvarusid ning stimuleerib kollageeni ja elastiini sünteesi. See on tugev multifunktsionaalne vananemisvastane seerum, millel on väljendunud niisutav ja biostimuleeriv toime. Seerumi regulaarsel kasutamisel pärisnaha struktuur tugevneb, naha toonus ja elastsus paranevad, kortsude teke väheneb ja nahk muutub siledamaks. Seerum toetab naha vastupanuvõimet, elavdab nahka ja hoiab ära põletike tekke.

Kategooriad: ,
Pakend: Profipakend 50ml, Jaemüügipakend 30ml
Tootekood: Profitoode 426016, Müügitoode 421011
WATER, DIPROPYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, HYDROLYZED EGG SHELL MEMBRANE, HYDROLYZED CONCHIOLIN PROTEIN, CALCIUM CHLORIDE, CALCIUM ACETATE, SODIUM CHLORIDE, MAGNESIUM CHLORIDE, ZINC CHLORIDE, POTASSIUM CHLORIDE, MALIC ACID, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PEG-20 SORBITAN COCOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE
Kallake väike kogus toodet (umbes 0,2 ml) peopessa ja kandke vatipadjakesi kasutamata ühtlaselt näole, kaelale ja dekolteepiirkonnale. Sealhulgas ka silmalaugudele ja huultele. Kasutada iga päev hommikul ja/või õhtul pärast Forlle´d näovee ja enne Forlle´d kreemi pealekandmist.
Sobib kõikidele nahatüüpidele ja igale vanusle.
Individuaalne talumatus koostisainete suhtes.