Kataloog

Hyalogy P-effect Peeling Lotion

Vananemine põhjustab nahamuutusi: nahk ei uuene regulaarselt ja naha pindmine kiht pakseneb. Antud näoveel on väljendunud biostimuleeriv ja kerge kooriv toime. Losjoon käivitab taastumis- ja ainevahetusprotsesside ahela, et tugevdada ja kaitsta nahka. See toode koorib õrnalt kuiva, lõhenenud, punetava ja paksenenud naha surnud rakud ning jätab selle imeliselt pehmeks ja elastseks.

Kategooriad: ,
Pakend: Profipakend ja jaemüügipakend 100ml
Tootekood: Profitoode ja müügitoode 421219
WATER, LACTOBACILLUS/MILK FERMENT FILTRATE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, METHYL GLUCETH-10, BETAINE, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, HYDROLYZED EGG SHELL MEMBRANE, HYDROLYZED CONCHIOLIN PROTEIN, LACTOBACILLUS/GRAPE JUICE FERMENT FILTRATE, CALCIUM CHLORIDE, CALCIUM ACETATE, ZINC CHLORIDE, POTASSIUM CHLORIDE, MAGNESIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE, POLYQUATERNIUM-51, GLYCOSYL TREHALOSE, PANTHENYL ETHYL ETHER, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, MALIC ACID, ARGININE, PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, PPG-6-DECYLTETRADECETH-30, PHENOXYETHANOL
Näovett on soovitatav kasutada põletikulise kareda ja paksenenud naha, millel on selgelt paksenenud sarvestunud rakkude kiht, igapäevases hoolduses. Hyalogy –stimuleerivat näovett võib kasutada ka enne ja peale nahapinna koorimist. Õhukese ja tundliku naha puhul on soovitatav kasutada näovett 2 – 3 päeva järel. Näovesi kantakse õrnade patsutavate liigutustega ühtlaselt näole, sealhulgas silmaümbrusele, kaelale ja dekolteepiirkonnale. Üheks kasutuskorraks kulub 1,5 – 3 ml toodet. Enne järgmise Forlle’d toote pealekandmist laske sellel 5–7 minutit mõjuda.
Sobib kõikidele nahatüüpidele ja igale vanusele.
Individuaalne talumatus koostisainete suhtes.